PROJECTEN

Renovatie Linker Rottekade

Opdrachtgever:    gemeente Rotterdam,  2013-2014
Opgave:                     Groeiomstandigheden voor zeldzame planten op nieuwe kademuur.

Beschrijving: In samenwerking met gemeente Rotterdam en BVB-landscaping heeft GROENEMORGEN een nieuwe oplossing bedacht waarbij de nieuwe muur na 3-5 jaar begroeid kan zijn met zeldzame planten. De meeste stedelijke muren zijn na de oorlog gebouwd en zijn aan vervanging toe. Niet alleen voor het oog maar zeker ook uit veiligheidsoverwegingen.

Boetseerpotgrond op bloemeneiland Mainau

Opdrachtgever:  Sjer Jacobs ,  2013
Opgave:                    kunstwerk van potgrond

Beschrijving: kunstenaar Sjer Jacobs heeft een kunstwerk gemaakt van boetseerpotgrond, geleverd door GROENEMORGEN. Dit kunstwerk is te zien op het bloemeneiland Mainau in Zuid Duitsland. Deze creatie komt letterlijk tot leven door de beplanting.

Groene gevel Venlo

Opdrachtgever:    particulier,   september 2013
Opgave:                      een bestaande muur omvormen tot een groene gevel

Beschrijving: de klant wilde graag een oplossing ter camouflage van een bestaande muur in de tuin. GROENEMORGEN heeft de gevel voorzien van een groeimedium met daarin sporen van diverse mos en varen soorten. De muur wordt langzaam overgenomen  door de natuur. De mossen zorgen voor een mooie fluwelen wand, welke ook in de winter de muur een mooi aanzien geven. Een decoratieve, eenvoudige, natuurlijke oplossing.

Lichtgewicht daktuin Floriade Venlo 2012

Opdrachtgever:    TuinAmbacht,  maart 2012
Opgave:                     groene dakdecoratie met een praktische en natuurlijke insteek

Beschrijving: GROENEMORGEN maakt met de ultralichte daktuinen mogelijk om vrijwel alle daken te voorzien van groen. Ook lichte bouwconstructies zoals een overkapping is geen probleem met het lichte en snel aan te brengen daktuinsysteem.