GROENEMORGEN is een ontwerpbureau voor de gehele buitenruimte. We werken aan ontwerpen voor zowel het landelijk als het stedelijk gebied; op diverse schaalniveaus. We adviseren en ontwerpen voor vooruitstrevende opdrachtgevers. Klanten die op zoek zijn naar een praktische en duurzame oplossing voor de groene omgeving.


Ons Groen Adviesbureau vormt de verbindende schakel tussen alle specialismes in de buitenruimte. Onder het werkterrein vallen alle buitenruimten, zoals pleinen, parken, sportvelden, recreatieterreinen en alle andere open ruimten in de stedelijke omgeving, zowel particuliere als (semi)openbare ruimten. Opdrachtgevers zijn:
• Overheden
• Ontwikkelaars
• Bedrijven
• Instellingen
• particulieren

Wij denken met onze klant mee! Die staat centraal. Daarin durven wij vernieuwend te zijn. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op groen gebied en innoveren zelf ook. Hierbij werken we samen met universiteiten en andere innoverende bedrijven.
Kijk bij innovaties voor deze bijzondere projecten.
Als groen ingenieursbureau geven wij het GROEN een stem in de ontwikkeling van onze buitenruimte. Investeren in groen doe je voor de toekomst.

 

 

Nieuws

SaltAway
Jan. 2023 Nominated in Belgium for best innovation award year 2023 SaltAway ; preventing salty runoff
lees meer >>

Waterretentie
okt. 2014 Onderzoek voorlopig in de kast, benodigde financiele middelen van derden ontbreken voor een
lees meer >>